/ - FOTO: DAN PORTAL
16/09/2023 u 07:31 h
Željka Bojanić, Žana BojanićŽeljka Bojanić, Žana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Ovo je žena za koju se sumnja da je koristila stan iz kojeg je prokopan tunel

Kako saznajemo nezvanično, ona je koristila lažnu ličnu kartu kojom se predstavila da je iz Albanije

Redakcija portala Dan došla je do fotografije ženske osobe za koju se sumnja da je koristila stan iz kojeg je prokopan tunel do depoa Višeg suda. Ova fotografija je izuzeta sa nadzornih kamera i dio je materijala do kojeg je do sada došla policija i tužilaštvo. 

Kako saznajemo nezvanično, od izbora bliskog istrazi, ona je koristila lažnu ličnu kartu kojom se predstavila da je iz Albanije. Istražni organi utvrđuju čiji je ona državljanin, a sumnja se da je iz neke zemlje regiona. 

Podsjećamo, kako je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva Podgorica, za sada još nije tačno utvrđeno šta sve od sudakih predmeta i materijalnih dokaza nedostaje iz depoa. Popis provjere deponovanih stvari je još u toki. 

image
ZABRANJENO PREUZIMANJE FOTOGRAFIJE

U Srijedu, drugog dana uviđaja pronađen je kombi za koji se sumnja da su ga lica koja su počinila ovo krivično djelo koristila. Crnogororska policija traga za šest lica koja se dovode u vezu sa pomenutim događaje.  Izuzet veći broj tragova i dokaza koji će biti upućeni u Forenzički centar na vještačenje.  Sumnja se da je ovaj prolaz probijen prije par mjeseci.

Kako je portal Dan ranije objavio tunel koji je prokopan do depoa podgoričkog Višeg suda, a koji vodi do jednog stana u obližnjoj zgradi, dugačak je oko 40 metara.

ODT Podgorica i dalje sprovodi saslušanje u svojstvu građana  osoba koje bi eventualno mogle imati neka saznanja vezana za depo Višeg suda. 

Zabranjeno preuzimanje fotografije bez saglasnosti redakcije portala Dan. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 06:23