Ilustracija / - SRDJAN BOLJEVIC
09/07/2024 u 15:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Podgorica: Uhapšene dvije osobe zbog nedozvoljenog držanja oružja

Službenici podgoričke policije su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, uhapsili dva lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

- Postupajući po prijavi građana, da iz vozila koje se kretalo na putnom pravcu Podgorica - Zeta, jedno lice ispaljuje projektile u vazduh, policijski službenici su locirali i zaustavili predmetno vozilo budvanskih registarskih oznaka, u kojem su se u tom trenutku nalazila tri lica. Prilikom zaustavljanja, lice na mjestu suvozača je odbacilo od sebe vatreno oružje - pištolj marke CZ, sa okvirom u kojem nije bilo municije, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon izvršene identifikacije lica, policijski službenici su utvrdili da je vozilom upravljao S.A.(41), dok se na mjestu suvozača nalazio J.T.(28) iz Podgorice.

Po nalogu tužioca, S.A. i J.T. su lišeni slobode i protiv njih je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 12:30