/ - Полиција илустрација
22/10/2021 u 16:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгорица: Због осам крађа процесуирано шест особа

бог тешке крађе извршене на штету једног ресторана слободе је лишен малољетни Б.Л. (17)

Због пет крађа у Подгорици процесуирано је шест особа.

-Пропадници Управе полиције у Подгорици су, предузимајући активности на расвјетљавњу имовинских деликата, расвијетлили пет тешких крађа и три крађе, те због тих дјела надлежном тужилаштву процесуирали шест особа.  Због тешке крађе извршене на штету једног ресторана слободе је лишен малољетни Б.Л. (17). Он је, како се сумња, са још једним лицем, употребом подесног средства провалио у ресторан и из његове унутрашњости отуђио двије касе у којима се налазило 8.000 еура- наводе из Управе полиције. 

Додају: "М.Ј. (33) се терети за двије тешке крађе и он је лишен слободе. Сумња се да је ова дјела извршио 12. и 15. октобра на штету једног пословног објекта и једног физичког лица".

-Из пословног објекта и из возила физичког лица осумњичени је отуђио различите машине и алате за рад.  Полиција је ухапсила и Х.А. (26) који се сумњичи да је извршио тешку крађу на начин што је из породичног дворишта отуђио дјелове казана за ракију. Б.Ђ. (49) се сумњичи да је починио двије крађе, због којих је лишен слободе, на начин што је из два продајна објекта отуђивао спортску одјећу и обућу-наводе из УП.

Додају: "Због сумње да је извршио тешку крађу полиција је лишила слободе В.В. (36). Сумња се да је он у једном тржном центру од запослене отуђио мобилни телефо".

-Кривична пријава у редовном поступку поднијета је против М.Р. (17) због сумње да је извршио кривично дјело тешка крађа. Сумња се да је он на штету једног правног лица употребом подесног средства провалио у магацин и покушао да отуђи апарат за варање и напонски кабал, у чему га је спријечио радник обезбеђења и задржао до доласка службеника Управе полиције- наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:07