Полиција илустрација - фото: Управа полиције
17/08/2021 u 14:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгоричанин пратио жене, физички их нападао па затим покрао

Припадници Управе полиције у Подгорици су, предузимајући активности на расвјетљавању кривичних дјела из области имовинског криминалитета, расвијетлили разбојништво, тешку крађу и крађу

На подручју Подгорице расвијетљене су три крађе и због тога су процесуирани од стране полиције три особе.

-Припадници Управе полиције у Подгорици су, предузимајући активности на расвјетљавању кривичних дјела из области имовинског криминалитета, расвијетлили разбојништво, тешку крађу и крађу-наводе из Управе полиције.

Подгоричка полиција лишила је слободе М.Р. (36) из Подгорице због сумње да је извршио кривична дјела разбојништво и тешка крађа.

-Он је разбојништво извршио 1. августа  на штету женске особе на начин што је, сумња се, пратио, потом физички напао и од ње отуђио новчаник. Тешку крађу је, сумња се, извршио 13. августа на штету женске особе тако што јој је из руке отргао торбу-наводе из УП.

Полиција је идентификовала и двије особе које су 12. августа на штету једног малопродајног објекта извршиле крађу. Слободе су лишене С.Г. (36) и Р.Н. (31) држављанке Републике Бугарске. Оне су наведеног датума, сумња се, искористиле непажњу запослене и отуђиле новац у износу од 530 еура- додају из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 16:49