/ - Илустрација, портал Дан
22/12/2021 u 13:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгоричанин ухапшен због отмице: Тражио 35.000 еура

Полиција је дошла до сумње да је К.Б. у својој кућ,и у насељу Коник, са још два непозната лица држаоА.Г. вршећи на тај начин притисак на његовог брата да им исплати новац

Подгоричка полиција је ухапсила осумњиченог за отмицу, којем се на терет ставља и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивих материја.  

- Слободе је лишен К.Б. (29) из Подгорице због сумње да је извршио наведено дјело на штету А.Г.  Предузимајући оперативне мјере и радње службеници полиције су дошли до сумње да К.Б. у својој кући у насељу Коник са још два непозната лица држи мимо његове воље оштећеног А.Г. вршећи на тај начин притисак на његовог брата да им исплати новац у износу од 35.000 еура. Припадници полиције су, поступајући по наредби судије за истрагу, извршили претресе на три локације којом приликом је у кући К.Б. затечено отети А.Г. и осумњичени К.Б. док друга два лица нису затечена- наводе из полиције.

Претресом стана пронађена је и одузета ручна бомба, мања количина марихуане, док су одузета возила „БМW М5“ и „Porche Cayenne“. 

О догађају је обавијештен државни тужилац у основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се К.Б. лиши слободе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 08:13