Oprezno u saobraćaju / - UPRAVA POLICIJE
14/10/2024 u 13:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pojačane aktivnosti danilovgradske policije, procesuirane tri osobe

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, preduzimajući intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti procesuirali tri lica.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu sestre i sestrića policija je u Danilovgradu slobode lišila R.T. (53) koji je oštećenima upućivao riječi prijeteće sadržine po njihov život i tijelo, navode iz Uprave policije.

- Nadalje, danilovgradska policija je izvršila pretres dva lica - Đ.Đ. i M.Đ. (20) i tom prilikom kod M.Đ. pronašla manju količinu opojne droge marihuana i drobilicu. Protiv njega će biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih draga, kao i prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga - dodaju u saopštenju.

Takođe, policija je u ovom gradu locirala i lišila slobode lice V.P. koje se potraživalo na lokalnom nivou u Budvi i Herceg Novom. On se, primijetivši policijske službenike, dao u bjekstvo, međutim sustignut je i lišen slobode u mjestu Branelovica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 13:15