Полиција извршила увиђај на мјесту инцидента / - Н1
10/09/2021 u 23:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Инцидент у Београду: Полиција није знала да је особа која носи пиштољ Кривокапићев син

Кривокапићева породица је саопштила де жели да напусти Србију збох инцидента који се вечерас догодио у Београду

Породица Здравка Кривокапића саопштила је незванично неким црногорским медијима да је одлучила да напусти Србију јер је полиција наводно репертирала пиштољ на сина црногорског премијера и члана његовог обезбјеђења.

Наводи се да је Кривокапићев син штићена личност и да се то односи и на боравак ван граница Црне Горе. Према сазнањима портала Дана, до инцидента је уистину и дошло. Српска полиција је реаговала на дојаву да једна особа наоружана пиштољем улази у аутомобил црногорских таблица. Полиција није знала о коме се ради па је реаговала. Установљено је да је ријеч о сину поремијефра Здравка Кривокапића.

image

Кривокапићеве кћерке

- Принтскрин

Подсјетимо, кћерке Кривокапића, Јелена и Милена Кривокапић су крајем јуна након хајке која је покренута у београдским таблоидима казале да се не осјећају безбједно у Србији, те да је њихова породица изложена незапамћеном медијском линчу.

Након што су напустиле Београд, предсједник Србије Александар Вучић позвао је Кривокапићеве ћерке да дођу у Србију и поручио им да су добродошле да живе овдје.

“Гарантоваћемо им безбједност, Србија је земља добрих домаћина и добрих људи и код нас супротно не смије да се дешава”, казао је Вучић.

Оне су тада саопштиле да су одлучиле да се врате у Београд.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:57