Полиција, илустрација / - Фото Портал
27/06/2021 u 22:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полиција о догађају на Цетињу: Није било физичког напада

Користимо прилику да се захвалимо појединим учесницима овог догађаја односно грађанима Цетиња, укључујући и свештена лица на исказаној толеранцији, поручују из УП

Из Управе полиције Црне Горе реаговали су поводом навода појединих медија и грађана о инциденту који се догодио на цетињу, а везано за који се спомиње свештеник Гојко Перовић.

Инцидент испред цркве: Цетињанин напао свештеника, отац Гојко и његов син смиривали ситуацију

-Ради тачног и објективног информисања јавности као и поводом појединих медијиских навода у којима су се помињали грађани Цетиња, али и свештена лица обавјештавамо јавност да није било физичког напада у поменутом догађају. Поједини учесници догађаја, укључујући и свештеника Г.П. који је помињан у данашњим медијиским наводима, као и полиција која је изашла на лице мјеста, су превентивно дјеловали да не би дошло до угрожавања личне сигурности. Након прикупљених обавјештења надлежно тужилаштво ће извршити правну квалификацију овог догађаја. Полиција овом приликом указује на значај чувања међуљудских и грађанских односа, али и потребу тачног и објективног информисања јавности, уз напомену да ће у складу са законом и даље успјешно дјеловати, првенствено превентивно, односно да ће ефикасно обављати послове у циљу заштите личне и имовинске сигурности грађана и одржавања јавног реда и мира-наводе из Управе полиције.

Из Управе полиције захвалили су се појединим грађанима.

-Користимо прилику да се захвалимо појединим учесницима овог догађаја односно грађанима Цетиња, укључујући и свештена лица на исказаној толеранцији и помоћи у циљу заштите личне и имовинске сигурности, стабилног јавног реда и мира и складних грађанских односа-поручују из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:52