press sdt, zoran lazovic / PRESS SDT - IVAN PETROVIC-IPE
08/12/2023 u 18:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Policija zbog provjere oružja kontrolisala pratnju Lazovića

Nakon što je utvrđeno da oružje odgovara oružju zaduženom u Upravi policije pomenuta lica su napustila službene prostorije, spisi predmeta su dostavljeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu

Barska policija jutros je kontrolisala tri službenika policije radi utvrđivanja porijekla i osnovanosti posjedovanja vatrenog oružja. Događaj je, kako nam je potvrđeno, vezan za lica koja su navodno bila danas uz Zorana Lazovića.

Šaranović: Slučaj kontrolisanja obezbjeđenja Lazovića pokretač za uvođenje strožijih kontrola i transparentnosti u policijskim operacijama

- Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ su jutros ispred zgrade Osnovnog suda u Ulcinju izvršili legitimisanje sledećih lica: Z.L. (65), D.M. (39), Ž.R. (45), svi iz Podgorice, kao i lica S.M. (48) iz Nikšića i N.J. (45) iz Bara. Pripadnici policije su u naselju Zaljevo, oko 13,15 časova zaustavili vozilo kojim je upravljao D.M. Tokom kontrole utvrđeno je da su se u vozilu nalazila gore pomenuta lica, kojom prilikom su Ž.R., D.M. i S.M. izjavili da su aktivni policijski službenici, te da kod sebe posjeduju službene legitimacije i službeno vatreno oružje – pištolje - navode iz Uprave policije u saopštenju.

Tim povodom su navedena lica dovedena u službene prostorije radi utvrđivanja porijekla vatrenog oružja i osnovanosti posjedovanja istog, uz prethodno obavještavanje nadležnog državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

- Nakon što je utvrđeno da oružje odgovara oružju zaduženom u Upravi policije pomenuta lica su napustila službene prostorije, a spisi predmeta su dostavljeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na dalje postupanje - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 19:14