/ - ФОТО: ЖАНА БОЈАНИЋ
27/01/2022 u 15:29 h
Žana Bojanić, Željka BojanićŽana Bojanić, Željka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потрвђена оптужница: Крстовићи пред судом због 1.206 кг кокаина

"Након спроведене истраге и анализе свих прикупљених доказа и података, Више државно тужилаштво у Подгорици је дана 23.12.2021. године, подигло оптужницу против окривљених Б.К. и М.К."

Виши суд у Подгорици потврдио је оптужницу против Будимира Крстовића и његове ћерке Марине Крстовић које Специјално тужилаштво терети за шверц 1.206 килограма кокаина, потврђено је за портал Дан.

Претходно је  Више државно тужилаштво у Подгорици подигло је оптужницу против Крстовића због шверца више од 1,2 тоне кокаина.

 Оптужени тврде да немаjу никакве везе са кокаином, а надлежне позиваjу да оваj случаj упореде са случаjем запљене кокаина у магацину Волиjа од приjе неколико дана. Одбрана jе раније затражила обуставу поступка и предложила Вишем суду да Крстовиће уз положено jемство у виду милионски вриjедне некретнине пусти да се у даљем поступку бране са слободе.

image
- КОКАИН - ФОТО: УП

- Након спроведене истраге и анализе свих прикупљених доказа и података, Више државно тужилаштво у Подгорици је дана 23.12.2021. године, подигло оптужницу против окривљених Б.К. и М.К., због кривичног дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога – кокаин у количини од 1.206,253 килограма, која оптужница је достављена Вишем суду у Подгорици ради одлучивања по истој- саопштили су раније из ВДТ-а.

Адвокат Стефан Јовановић казао је раније за портал Дан да је његова брањеница негирала кривицу и да је прошла полиграфско тестирање.

Подсјећамо, црногорска полиција спровела је опсежну акцију у Бару, Подгорици и Зети против организованог криминала у циљу сузбијања нелегалне трговине наркотицима.

Акција је изведена уз велику сарадњу Управе прихода и царина Црне Горе и Вишег тужилаштва.

Дрога високе чистоће била је у 1.400 паковања. На паковањима кокаина је, изгледа писало КОВИД. Дрога је највјероватније дрога стигла у Црну Гору у једном контејнеру из брода који је упловио у Луку Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 13:16