/ foto: lazar ružić
16/10/2022 u 08:04 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Predao se osumnjičeni za ubistvo Ševaljevića

Sinoć je u jednom ugostiteljskom objektu ispod stadiona pod Goricom došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je od posledica ranjavanja smrtno stradao Dragan Ševaljević

Igor Nikić, koji je osumnjičen za ubistvo Dragana Ševaljevića, predao se jutros oko četiri sata policiji, saznaje nezvanično portal Dan. Nakon ubistva viša državna tužiteljka Andrijana Nastić saslušavala je svjedoke. Policija je izuzela i snimke sa nadzornih kamera.

Prema nezvaničnim informacijama prije ubistva došlo je do sukoba između Nikića i Ševaljevića.

Podsjetimo, sinoć je u jednom ugostiteljskom objektu ispod stadiona pod Goricom došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je od posledica ranjavanja smrtno stradao muškarac. Pucnjava se dogodila kod kafića Barli. 

image
foto: Žana Bojanić

- U jednom ugostiteljskom objektu ispod stadiona pod Goricom došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je od posledica ranjavanja smrtno stradao D.Š. - saopšteno je sinoć nezvanično iz policije.

(FOTO/VIDEO) Kod stadiona pod Goricom ubijen Dragan Ševaljević

Dežurna tužiteljka VDT-a obavila je uviđaj koji je bio završen oko dva sata nakon ponoći. Tijelo stradalog poslato je na obdukciju.

-  Sprovode se policijsko tužilačke aktivnosti na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima se desio događaj. Naložena je obdukcija tijela stradalod D.Š. (40)- navela je Nastić.

Policija je bila blokirala šire lice mjesta, prisutni su bili i službenici interventne jedinice policije, a inspektori su legitimisali prolaznike. Takođe, uzete su izjave od lica za koja se pretpostavlja da su se u trenutku izvršenja krivičnog djela zatekla na licu mjesta. Izdato je  bilo i naređenje da se pokrije i Željeznička, kao i Autobuska stanica u Podgorici.

Ulice oko lica mjesta su blokirane i patrole policije vrše nadzor i kontrolu. Ispred lokala su bili vidljivi polomljene stolice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 07:17