Дацић / Фото: Дан, Архива
27/09/2021 u 21:59 h
Vojka DamjanovićVojka Damjanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пресуда Разији Дацић за убиство малољетника 4. октобра

Дацић се терети да jе 2019. године у Подгорици у свом стану на Старом аеродрому убила Б.В. када га jе након препирке убола ножем у предjелу груди

Завршним ријечима, пред вијећем судије Весне Ковачевић у Вишем суду у Подглорици, окончано је суђење Разији Дацић из Рожаја, која се терети за убиство малољетног Б.В.

Тужилац је у завршној ријечи остао при наводима из оптужнице и затражио да се Дацићева огласи кривом и казни по закону.

Њен бранилац адвокат Новица Секуловић сматра да тужилаштво није понудило довољно доказа да би осумњичена била осуђена за кривично дјело које јој се оптужницом ставља на терет.

Судија Ковачевић најавила је изрицање пресуде за 4. октобар.

– Ниjе могуће да jе сада покоjни Б.В. сам себи нанио убодно резну рану у лиjевом доjкином предjелу, а на то упућуjу судско-медицинске карактеристике ове повреде – величина, локализациjа и смjер канала ране – тврдио је пред судом вјештак Миодраг Шоћ.

Разија Дацић се терети да jе 28. новембра 2019. године у Подгорици у свом стану на Старом аеродрому убила Б.В. када га jе након препирке убола ножем у предjелу груди наносећи му тешке тjелесне повреде од коjих jе преминуо.

На питање браниоца Секуловића, вjештак Шоћ jе навео да jе сила коjом jе наниjета повреда у диjелу лиjевог доjкиног предjела Б.В. имала jаки интензитет и да jе сада покојног младића ножем уболо неко друго лице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 18:11