Фото: Портал Дан
13/08/2021 u 11:49 h
Žana Bojanić,
Željka Bojanić
Žana Bojanić,<br/>Željka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшена шесточлана криминална група: Шкаљарци припремали ликвидацију специјалног тужиоца Катнића и његовог замјеника Чађеновића?

Међу ухапшенима су и наводни припадници барског огранка шкаљарског клана којим је руководио Стефан Ђукић-Мандић оптужен за убиство баранина Јована Клисића

Црногорска полиција ухапсила је шесточлану криминалну групу, огранак шкаљарског клана, за који се сумња да је припремао ликвидације високих полицијских функционера и специјалног државног тужиоца, сазнаје незванично портал Дан.

Према незваничним информацијама, ухапшени су припадници шкаљарског клана а полиција провјерава да ли су они припремали више ликвидација међу којима и наводно ликвидацију Специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића и Саше Чађеновића. Наводно су мете били и бивши помоћник директора полиције Зоран Лазовић његовог сина Петар Лазивић  службеника Агенције за националну безбједност.

Међу ухапшенима су и  наводни припадници барског огранка шкаљарског клана којим је руководио  Стефан Ђукић-Мандић оптужен за убиство баранина Јована Клисића и припремање атентата на Радоја Звицера у Кијеву. Ради се о шесточланој криминална група. Ради се о  З.П.,  Д.Б., Н.К., Д.К.. На челу ове групе је Ђукић, близак сарадник шкаљарског клана. Трагало се и за М. Б.

Они су наводно  мјесецима  пратила кретање суткиње специјалног одјељења Биљане Ускоковић због предмета у којем је управо Стефан Ђукић провоптужен за убиство Клисића.

-Црногорска полиција извршила је претрес на једанаес локација у потрази за безбједносно интересантним особама, сазнаје незванично портал Дан од више извора из полиције. Контролисана су БИЛ лица у Даниловграду, Подгорици, Котору и Бару- казао је извор близак истрази.

Према незваничним ифнромацијама ова акција се спороводи у циљу рјешавања тешких кривичних дјела. Криминалистичка полиција руководила је акицијом а подршку јој пружа Посебна јединица полиције и Сектор за борбу против криминала.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:31