полиција, илустрација / - полиција, илустрација
27/09/2021 u 10:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Процесуиране четири особе у Бару: Крали аутомобиле, новац, мобилне телефоне

Поднијете кривичне пријаве

Барска полиција је кривично процесуирала А.М. (35). Е.А. (37), А.Е.О. (21) и А.Б. (19) због крађа, саопштено је из Управе полиције.

Како наводе, ухапшен је  А.М. (35) који се терети да је на паркинг простору у Македонском насељу,  у касним ноћним сатима, уз употребу подесног средства, отворио аутомобил одакле је украо грађевински алат.

 - За кривично дјело одузимање возила се сумњичи Е.А. (37) из Бара. Он је, како се сумња, на једном паркинг простору насилно отворио стакло на возилу, затим без кључева, уз помоћ проводника електро-инсталације возила ставио у погон путничко моторно возило, којим се одвезао на одређено мјесто с намјером да га прикрије, гдје је возило паркирао. Брзим и ефикасним оперативним радом барске полиције извршилац и возило су пронађени, Е.А. је ухапшен и спроведен надлежном тужиоцу уз кривичну пријаву - додају из полиције.

Кривична пријава у редовном поступку поднијета је против А.Е.О. (21) из Марока због сумње да је, користећи непажњу оштећене, са плаже у Бару, украо торбу у којој су се налазила лична документа, новац и мобилни телефон.

 - Такође је због крађе поднијета кривична пријава против А.Б. (19) из Бара, који се, како се сумња, на паркинг простору у Македонском насељу у Бару, у касним ноћним сатима из пртљажника откључаног возила украо два штапа за пецање са машиницама - додају из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:23