/ Рудолф Елезовић - фото: Дан
11/06/2021 u 16:42 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пронађено оружје за које сумња да је повезано са смрћу Елезовића

Према незваничним информацијама у питању је револвер, а пронашли су га рониоци

Претрагом терена ширег реона мјеста Свети Ђорђе на којем је у уторак вече пронађено тијело бившег шефа улцињске полиције, пронађено је ватрено оружје које би могло да има везе са смрћу тог полицијског службеника, сазнаје Портал Дана.

Према незваничним информацијама у питању је револвер, а пронашли су га рониоци. Оружје је послато на вјештачење како би се утврдило има ли везе са узроком смрти покојног Рудолфа Елезовића. Његово тијело пронађено је раније у Бојани а обдукционим налазом уочена је рана од метка у предјелу главе која по смјеру из кога је пуцано указује на сумњу да се ради о самобиству.

Ипак, наложене су додатна вјештачења како би се са сигурношћу могао утврдити узрок смрти и околности у коијма се то десило.

- Припадници граничне полиције су у ријеци Бојани пронашли беживотно тијело полицијског службеника Рудолфа Елезовића чији је нестанак пријављен 27. маја. 2021. године О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се тијело упути на обдукцију како би се утврдио узрок смрти. Обдукција је извршена а извиђајем руководи Више државно тужилаштво у Подгорици- саопштено је недавно званично из Управе полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 06:13