RADOJE ZVICER / DETECTIVEINFO
27/03/2024 u 11:19 h
Vojka DamjanovićVojka Damjanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Propao još jedan pokušaj kontrole optužnice kriminalnoj grupi Radoja Zvicera: Advokatima otkazana punomoćja

Sudija Višeg suda u Podgorici Boris Savić odložio je za 17. maj ročište za kontrolu optižnice protiv okrivljenih Radoja Zvicera i ostalih za ubistvo Damira Hodžića i Adisa Spahića.

Nakon predloga o razdvajanju postupaka protiv trojice okrivljenih i mišljenja advokata odbrane da za dvojicu od njih nema mjesta za takvu odluku advokat Miloš Vuksanović podnio je zahtjev za izuzeće vijeća sudije Savića.

Advokat Vuksanović je prepoznao da sud namjerava da razdvoji postupak u odnosu na optužene. Dodao je i da će sud potvrditi optižnicu. Vijeće Savića je odbilo predlog za izuzeće jer je ocijenilo da to vodi ka odlaganju ročišta.

Nakon ove odluke, svi advokati branioci okrivljenih napustili su sudnicu Višeg suda.

Okrivljeni Slobodan Kašćelan i ostali okrivljeni otkazali su punomoćje advokatima. Prethodno je i advokat okrivljenih Veljka Belivuka, Marka Miljković i Nebojše JankovićaDejan Lazarevića koji preko vide linka iz sudnice Specijalnog suda u Beogradu učestvuje u postupku solidarisao se sa crnogorski kolegama. Sudija Savić konstatovao je da nema uslova za održavanje ročišta jer je obavezna odbrana.

Ubistvo Hodžića i Spahića: Turska nije odgovorila na zamolnicu da se Vujotić i Živković saslušaju putem video linka

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:34