Edmond Mustafa / - EDMOND MUSTAFA
27/02/2024 u 09:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Baru ubijen Edmond Mustafa: Dino Ibrahimović osumnjičen za ubistvo

Policija je privela jednu osobu na ispitivanje, a prema našim nezvaničnim saznanjima, radi se o Dinu Ibrahimović

U pucnjavi koja se jutros oko 9 časova dogodila na uglu Ulice popa Dukljanina i Ulice maršala Tita u Baru ubijen je Edmond Mustafa. On se u policijskoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantno lice.

Uviđaj je na licu mjesta vršila tužiteljka Irena Burić.

- Uviđaj je završen. Izuzeto je više tragova s lica mjesta. Oni će biti predmet vještačenja. Uhapšeno je jedno lice zbog krivičnog djela ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Istraga je u toku - kazala je viša državna tužiteljka za portal Dan.

Zbog sumnje da je umiješan u jutrašnju likvidaciju Mustafe, u prostorije barske policije privedena je jedna muška osoba. Prema našim saznanjima, navodni, ubica je Dino Ibrahimović.
- U službene prostorije policije dovedeno je jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela. Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“ u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela. Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici - saopšteno je iz policije.

Prema riječima očevidaca, u Mustafu je ispaljeno više od deset hitaca nakon čega se ubica motorom udaljio sa lica mjesta. Očevici su za Dan ispričali da se Mustafa se u trenutku pucnjave nalazio blizini jedne poslovne banke u društvu mlađe ženske osobe.

image

Sa mjesta događaja

- FOTO: DRAGAN STOJANOVIć, DAN


Policija utvrđuje da li je riječ o nastavku sukoba klanova. Istraga ide u dva pravca. Žrtva se vodi kao pripadnik "škaljarskog klana". Policija provjerava  i sumnju da li je bio u sukobu sa osobama bliskim toj kriminalnoj organizaciji.

U toku je uviđaj.

Edmond Mustafa spreman da ode na poligraf: Policajci me nisu oteli i mučili u stanu



Mustafa uhapšen zbog bombe na kuću Burića

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:59