Privođenje Miloševića SDT / - LAZAR RUZIC
22/12/2022 u 18:45 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miloševiću određeno zadržavanje: Odgovarao na pitanja i iznio odbranu

U okviru izviđajnih radnji jutros su izvršeni pretresi objekata koje koristi Milošević

Bivši direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević  saslušnje je pred specijalnim državnim tužiocem, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 72 sata.

On je negirao izvršenje djela za koje ga SDT tereti. Tužilaštvo će, nakon saslušanja kod istražnog sudije, predložiti određivanje pritvora a kao osnov za to navodi opasnost od bjekstva.

Milošević: Spreman sam da platim i najtežu cijenu ako se utvrdi da sam kriv po bilo kojem osnovu

-Osumnjičenom je određeno zadržavanje,72 časa od časa lišenja slobode i biće predloženo da mu sud odredi pritvor,zbog opasnosti od bjekstva i ometanja postupka uticanjem na svjedoke. Prethodno je,na saslušanju pred državnim tužiocem,iznio odbranu i odgovarao na pitanja,u prisustvu izabranog branioca- kazao je u izjavi za portal Dan specijalni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Konjević URI: A šta ćete ako Rade propjeva?

U okviru izviđajnih radnji jutros su izvršeni pretresi objekata koje koristi Milošević.

Milošević: Sve će biti farsa ako ne dođemo do nalogodavca za krađu cigareta

Podsjetimo, sinoć je iz SDT-a saopšteno da je Specijalno policijsko odjeljenje lišilo slobode bivšeg direktora Uprave prihoda i carina zbog osnova sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

Uhapšen Rade Milošević: Osumnjičen za stvaranje kriminalne organizacije

Milošević je inače početkom oktobra bio priveden u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu ANB-a i SDT-a, zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao dio cigareta, koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.odsjećamo, Milošević je početkom oktobra bio priveden u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu ANB-a i SDT-a, zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao dio cigareta, koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:07