/ - - SKRINšOT, DRUšTVENE MREžE
07/03/2023 u 15:30 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO/FOTO) Radulović i Kovačević osumnjičeni za još jedno brutalno prebijanje

Radulović i Kovačević su procesuirani i za prebijanje maloljetnika koje se nedavno dogodilo, a što je drugi incident za koji ih vezuju istražni organi. Identifikovana je i ženska osoba, svjedok

Povodom snimka koji je objavljens u medijima, a na kojem se vide tri osobe kako fizički napadaju mušku osobu u dvorištu Osnovne škole „Sutjeska“, uprava policije je sporvela istragu.

image
- - SKRINšOT, DRUšTVENE MREžE

Tom prilikom identifikovane su osobe koje su osumnjičene da su napadači, radi se o Lazaru Raduloviću, Obrenu Kovačeviću i Stefanu Peruničiću, potvrđeno je za portal Dan iz UP. 

image
- - SKRINšOT, DRUšTVENE MREžE

Osumnjičenima za prebijanje maloljetnika određeno zadržavanje

Radulović i Kovačević su procesuirani i za prebijanje maloljetnika koje se nedavno dogodilo, a što je drugi incident za koji ih vezuju istražni organi.

Ovaj događaj, koji je evidentiran da se dogodio kod OŠ "Sutjeska", je kako se sumnja izvršen u periodu prije drugog incidenta u kojem je napadnut maloljetnik.

image
- SKRINšOT, DRUšTVENE MREžE

-Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i identifikovali tri osobe koje su fizički napale oštećenu mušku, za sada nepoznatu osobu. Riječ je o L.R. (18), O.K. (19) i S.P. (21). Policija je od L.R. i O.K. prikupila obavještenja na okolnosti navedenog događaja, dok se S.P. nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanju kazne zatvora- navode iz Uprave policije.

image
- - SKRINšOT, DRUšTVENE MREžE

Takođe, idetifikovana je i ženska osoba, svjedok navedenog događaja.

image
- - SKRINšOT, DRUšTVENE MREžE

-Obavještavamo javnost da je utvrđeno da je navedeni snimak nastao prošle godine, te da ova lica nisu učenici škole u čijem je dvorištu oštećeni fizički napadnut- dodaju iz UP.

image
- - SKRINšOT, DRUšTVENE MREžE

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju identifikacije oštećenog i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 15:12