/ - JUGOSLAV RAIčEVIć - FOTO: DAN PORTAL
11/07/2023 u 12:12 h
Žana Bojanić, Željka BojanićŽana Bojanić, Željka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Raičeviću tužilačko zadržavanje, negirao izvršenje krivičnog djela

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva policija je uhapsila J.R. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja

Bivši šef Odsjeka za obezbjeđenje ličnosti u Upravi policije Jugoslav Raičević priveden je jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a nakon saslušanja određeno mu je tužilačko zadržavanje, potvrđeno je za portal Dan. On je negirao izvršenje krivičnog djela za koje se sumnjiči i nadležnima kazao da nije posjedovao "SKY" aplikaciju.

- Službenici Uprave policije – Specijalnog policijskog odjeljenja jutros su po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva lišili slobode J.R., službenika Uprave policije, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo zloupotreba službenog položaja u produženom trajanju. - rečeno je iz Uprave policije.

Advokat Dalibor Kavarić nam je kazao na pitanje da li je Raičević obuhvaćen istragom vezanom za "SKY" komunikacije advokat je rekao da za sada ni to nije poznato.

 

Video: Ivan Petrović

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:46