Policija CG / - FOTO: TVITER
27/12/2022 u 12:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rasvijetljena četiri krivična djela u Beranama

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa na štetu jednog marketa krivična prijava je podnijeta protiv A.A. i maloljetnog lica starog 16 godina, navode u saopštenju

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Berane su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, nakon dobijenih nalaza vještačenja Forenzičkog centra, protiv A.A. (19) iz Berana i dva maloljetna lica stara 17 i 16 godina, podnijeli krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, sumnja se da je A.A. sa jednim maloljetnim licem starim 17 godina u saizvršilaštvu izvršio dva krivična djela razbojništvo na štetu jedne sportske kladionice, kojom prilikom su u dva navrata maskirani i uz prijetnju otuđili novac u ukupnom iznosu od 600 eura.  

- A.A. se sumnjiči da je sa istim ovim maloljetnim licem starim 17 godina, u saizvršilaštvu, počinio krivično djelo oduzimanje vozila. Oni su, kako se sumnja,otuđili vozilo marke „Fiat“ sa parking prostora Doma zdravlja Berane koje su potom odvezli na jednu lokaciju i zapalili ga - dodaju iz UP.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa na štetu jednog marketa krivična prijava je podnijeta protiv A.A. i maloljetnog lica starog 16 godina. Sumnja se da su oni 17. juna 2022. godine iz prostorija marketa otuđili duvanske proizvode vrijednosti oko 100 eura, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:19