/ - ФОТО: ПОРТАЛ ДАН
07/12/2021 u 12:37 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рониоци не одустају: Траје потрага за женом, киша мути ријеку

Услови роњења су веома тешки, jер jе риjека усљед обилних падавина набуjала и излила се изван корита

Рониоци регионалног ронилачког центра Бијела четврти дан трагају за женском особом која је, упала у ријеку Зету. Птретражен је дио од насеља Вир па низводно, и још неке локације. 

- Потрага још траге. Ронилачки тим врши своје активности у циљу проналсака женске особе, али још нема резултата- казао је за портал Дан Данило Мијајловић из Ронилачког центра.

image
РЕГИОНАЛНИ РОНИЛАЦКИ ЦЕНТАР БИЈЕЛА

Он је недавно казао да су услови роњења су веома тешки jер jе риjека усљед обилних падавина набуjала и излила се изван корита, што додатно отежава претрагу. 

- У претрази су учествовала два тима ронилаца. У потрази нам помажу никшићки ватрогасци коjи од jуче претражуjу површински дио са своjим чамцима- казао је Миjаjловић.

Рониоци и данас трагају за женом: Снимљен тренутак несреће?

Она је у четвртак поподне упала у ту ријеку. Како незванично сазнаје портал Дан, одређена камера је снимила догађај несреће. Према истим информацијама, Никшићанка се особа оклизнула и упала у ријеку.

- Ријека је врло брза, набујала услед обилних падавина и слаба је видљивост. Претраживање дна ријеке је мукотрпно, али дајемо све од себе, наши рониоци не одустају - казао је недавно за портал Дан директор Регионалног ронилачког центра Бијела Веско Мијајловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 21:43