/ - Фото: Милован Нововић
17/01/2022 u 15:10 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Саобраћајна незгода у Сутивану код Бијелог Поља: Два лица теже повријеђена

Према ријечима др Кенана Еровића, иначе директора Опште болнице у Бијелом Поу, повријеђенима је указана помоћ и они су ван животне опасности

У саобраћајној незгоди која се данас око 10.30 догодила на магистралном путу Бијело Поље-Гранични прелаз Добраково, у мјесту Сутиван, тешко су повријеђена два лица. Увиђај је обавила основна државна тужитељка у Основном тужилаштву у Бијелом Пољу Љубица Цаковић, са вјештаком саобраћајне струке Стојаном Зековићем и службеницима Центра безбједности.

До удеса је дошло тако што су се сударили ,,Голф'' бјелопољских регистарских ознака, којим је управљао П.М. из Бијелог Поља,  који се крато према центру Бијелог Поља, док је аутом марке ,,Мазда'' , цетињских ознака, који се кретао из супротног смејра урављао Д.Р. након судара ,,мазда'' је на крову завршила поред магистрале.

Према ријечима др Кенана Еровића, иначе директора Опште болнице у Бијелом Поу, повријеђенима је указана помоћ и они су ван животне опасности.

-Драган Машковић има потрес мозга и примљен је на Одјељење хирургије а Енис Рамовић,задобио  преломе костију-казао је др Еровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:46