фото илустрација: Ж.Б. / - фото илустрација: Ж.Б.
28/09/2021 u 11:10 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

СБПК разбио међународну криминалну групу: Прали новац у ЦГ ?

Полиција је претресла стан у којем су пронашли преко 100 картица за мобилне телефоне и банкомате

Сектор за борбу против организованог криминала спровео је опсежну акцију и претресла М.Ј. из Молдавије за којег се сумња да се бавио криминалним радњама, сазнаје портал Дан. Како сазнајемо, истрага сумња да се ради о прању веће количине новца Стечене продајом дроге. Наводно се ради о више милиона еура.

Припадници полиције су претресли његов стан на подручју Бара и пронашли више од 100 картица за банкомате и телефоне. Према незваничним информацијама, ради се о криминалној организацији, а акција СБПК осујетила је њихове даље радње.

Специјално тужилаштво Молдавије сарађује са црногорским колегама поводом овог случаја и представници те институције били су данас присутни током акције.

Уколико истражни органи дођу до потребних доказа, М.Ј. ће евентуално бити приведен специјалном државном тужиоцу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

<p>са састанка</p>

Црногорска и италијанска полиција заједно у борби против прекограничног криминала Сарадња Управе полиције и италијанских полицијских снага је ојачана његовањем активне сарадње у областима од обостраног значаја – управљања границом, борбе против илегалних миграционих токова, илегалне трговине и прекограничног криминала, осим застите културних добара и еко криминала – констатовали су на данашњем састанку Брђанин и Зелиоли

09. decembar 2021 05:10