/ FOTO. NENAD MANDIĆ Ilustracija
23/09/2022 u 11:11 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mijušković uhapšen u Splitu: Osumnjičen da je planirao likvidacije kavčana

Vladan Mijušković, državljanin Crne Gore, uhapšen je jutros u Splitu na osnovu međunarodne potjernice koju je za njim raspisalo crnogorsko pravosuđe zbog organizovanog kriminala

Vladan Mijušković uhapšen je po međunarodnoj potjernici zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije Jovana Vukotića koja je planirala više likvidacija, prenose Novosti. 

Vladan Mijušković, državljanin Crne Gore, uhapšen je jutros u Splitu na osnovu međunarodne potjernice koju je za njim raspisalo crnogorsko pravosuđe zbog organizovanog kriminala, saznaje UNA.

Mijušković, koji operativno važi za pripadnika “Škljarskog klana” duže vrijeme se nalazio u bjekstvu od crnogorskog pravosuđa. Sumnjalo se da se krio na području Bosne i Hercegovine, a jutros je lociran i uhapšen u Hrvatskoj.

Mijušković se dovodio u vezu sa više krivičnih djela, a crnogorski mediji u maju su objavili da se našao na optužnici zajedno sa Jovanom Vukotićem, navodnim vođom “Škljaraskog klana” koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu, i Jovanom Mrvaljevićem.

Prema pisanju medija optuženi su za stvaranje kriminalne organizacije koja je planirala više ubistava među kojima su i likvidacije Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, Marka Miljkovića i Slobodana Kašćelana…

Planiranje ubistva Belivuka i Miljkovića: Sud traži potvrdu o smrti Jovana Vukotića

Portal Dan podsjeća,  u podgoričkom Višem sudu jutros je odloženo suđenje po tom postupku. Nakon toga je objavljena informacija u medije i hapšenju Mijuškovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:51