Одлуку донио Виши суд у Подгорици / -NIKOLA SAVELJIC
07/10/2021 u 10:21 h
Marija PalibrkMarija Palibrk
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Суд прихватио јемство Београђанина: Осумњичени за рањавање на слободи за 20.000 еура

Тиркајло је ухапшен крајем јула због сумње да је у Будви током групне туче покушао да убије Данијела Ч.

Виши суд у Подгорици прихватио је јемство у износу од 20.000 еура које је понудио држављанин Србије Никола Тиркајло (21), осумњичени за покушај убиства, како би му било омогућено да се брани са слободе. Тиркајло је ухапшен крајем јула због сумње да је у Будви покушао да убије Данијела Ч. из Будве. Инцидент се догодио у једном локалу у Бару, гдје је дошло до сукоба између двије групе младића. Тиркајло у тучи потегао нож којим је нанио повреде Будванину. Нож којим је извршено кривично дјело рониоци су пронашли у мору.

Из Управе полиције тада је саопштено да су службеници Центра безбједности Будва ефикасном реакцијом у кратком роком лишили слободе особу осумњичену за убиство у покушају.

– Инцидент се догодио сат након поноћи, а полицији је пријављено да је у Старом граду у једном угоститељском објекту дошло до нарушавања јавног реда и мира и да је једно лице задобило повреде. Полиција је одмах изашла на лице мјеста, блокирала Стари град и претражила терен. Оперативне групе криминалистичке полиције које у вечерњим часовима покривају ово подручје града у циљу спречавања кривичних дјела правовремено реакцијом су спријечиле бјекство осумњиченог. Због сумње да је извршио кривично дјело убиство у покушају, полиција је лишила слободе Н.Т. (21) из Републике Србије. Он је, како се сумња, извршио ово дјело на штету Д.Ч. из Будве, тако што му је током туче нанио више убодних рана у предјелу тијела оштрим предметом – саопштили су тада из полиције.

Осим Николе Тиркајла, због овог инцидента ухапшен је и Л.Т. (22) због сумње да је починио кривично дјело учествовање у тучи на штету Даниела Ч. Надлежни су процесуирали још неколико особа које су учествовале у тучи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:59