илустрација
16/07/2021 u 10:44 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Суд за прекршаје изрекао казне због одбијања алкотеста и вожње у пијаном стању

Додаје да "са тзв.’шпицом’ туристичке сезоне број хитних поступака расте из дана у дан, а највећи пораст предмета је управо у одјељењу у Бару, као и у сједишту суда у Будви"

Судија суда за прекршаје у Будви - одјељења у Бару Дубравка Мажић је окривљеном В.М. (1954) расељеном лицу са простора бивше СФРЈ због одбијања алкотестирања изрекла новчану казну у износу од 600 еура.

-Док је исту казну у одвојеном поступку изрекла и окривљеном К.М (1984) држављанину републике Србије због вожње у алкохолисаном стању са видоком концентрацијом алкохола у организму. Одлуке нијесу правоснажне и на исте је Управа полиције изјавила жалбу због врсте и висине прекршајне санкције. Осим наведених одлука, судија Мажић је јуче донијела одлуке у још девет предмета запримљених у хитном поступку-наводи замјеник предсједника Прекршајног суда  Будва суда и судија портпарол Марко Ђукановић.

Додаје да  "са тзв.’шпицом’ туристичке сезоне број хитних поступака расте из дана у дан, а највећи пораст предмета је управо у одјељењу у Бару, као и у сједишту суда у Будви".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:57