/ -Фото: РТЦГ
10/02/2022 u 09:18 h
Željka Bojanić, Dragan StojanovićŽeljka Bojanić, Dragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шверц цигарета у Луци Бар: Ухапшен још један возач из Подгорице

Предузимају се и даље активности на овом предмету.

Предузимаући мјере и радње у откривању осталих починиоца кривичних дјела у предмета отуђења цигарета из магацина у слободној царинској зони Луке Бар,  ухапшен је Јован Драшковић, возач камиона из Подгорице због кривичног дјела кријумчарење.

Предузимају се и даље активности на овом предмету.

Подсјетимо, из Управе полиције су јуче саопштили да им је јуче око 11 сати пријављено од стране службеника Царинске испоставе да је на капији складишта фирме “Монтенегро дуван комерц“, које се налази у Слободној зони Луке Бар, од стране непознатих лица, дошло до оштећења царниске пломбе.

- На лице мјеста су изашле полицијске екипе које су извршиле преглед овог складишта и том приликом је утврђено да недостаје 11.349 пакета разних врста цигарета, од којих је 8.829 пакета предмет кривичног поступка Специјалног државног тужилаштва, по чијем налогу су смјештене у наведено складиште - навели су из УП.

Из полиције појаснили да је након спроведених полицијско – тужилачких активности, утврђен идентитет власника теретног возила марке “Волво“ који је извршио утовар цигарета из складишта фирме “Монтенегро дуван комерц“ у Слободној зони Луке Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:44