Илустрација / фото: М.Н.
19/07/2021 u 08:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Током викенда 69 саобраћаjних незгода

У саобраћаjним незгодама пет особа је задобило тешке тjелесне повреде, док су 33 особе задобиле лаке тjелесне повреде

И поред поjачаног присуства саобраћаjне полициjе на путним правцима, превентивних активности, као и поjачаних контрола учесника у саобраћаjу jедан броj возаћа и даље не поштуjе саобраћаjне прописе, чинећи неjтеже прекршаjе, саопштено је из Тима за односе са јавношћу. 

- Само током викенда у Црноj Гори се догодило 69 саобраћаjних незгода у коjима jе пет особа задобило тешке тjелесне повреде док су 33 особе задобиле лаке тjелесне повреде. 

Због почињених прекршаjа у протекла три дана од стране саобраћаjне полициjе санкционисано jе 1.341 возача - наводи се у саопштењу.

Оно што и даље забрињава jе, истичу, да jе, сходно Закону о безбjедности саобраћаjа на путевима и Закону о прекршаjима, чак 31 возач искључен из саобраћаjа, лишен слободе и приведен надлежним судовима на даљи поступак и одлучивање, због почињених наjтежих саобраћаjних прекршаjа. 

Апелуjемо на возаче да своjу вожњу прилагоде условима и стању на путу, фреквенциjи саобраћаjа, те да одговорним  и стрпљивим понашањем, поштуjући саобраћаjне прописе, допринесу своjоj и безбjедности осталих учесника у саобраћаjу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

21. septembar 2021 00:52