Tuča u Ulcinju / - SKRINšOT
23/07/2024 u 18:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Policija traži osumnjičene povodom tuče na Maloj Plaži

Uprava policije oglasila se povodom tuče na Maloj Plaži. Dežurnoj službi OB Ulcinj prijavljeno je, 21. jula oko 00.30 časova, da je na Maloj plaži, ispred jednog ugostiteljskog objekta, došlo do fizičkog sukoba više lica.

- Na licu mjesta zatečene su dvije osobe sa povredama, strani državljani, koji su upućeni na ukazivanje ljekarske pomoći. Jednom od ova dva lica konstatovana je teška tjelesna povreda. Policija je sa događajem upoznala tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju, te preduzimajući dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, u svojstvu građana prikupila obavještenja od više lica, kao i za sada, od jednog policijskog službenika- rečeno je iz policije.

U tuči na Maloj Plaži dva lica povrijeđena, identifikuju se napadači

U koordinaciji i saradnji sa nadležnim tužiocem, u fazi izviđaja se preduzimaju procesne mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica ovoga događaja, gdje će postupajući tužilac nakon analiza i ocjene formiranih spisa predmeta, pribavljene medicinske dokumentacije izvršiti pravnu kvalifikaciju izvršenog krivičnog djela.

- Službenici Uprave policije preduzimaju neophodne mjere i radnje u cilju identifikacije izvršilaca ovog krivičnog djela i procesuiranja istih nadležnom državnom tužilaštvu- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 22:34