Andrijana Nastić: Zatekli smo tešku sliku, 11 stradalih među njima dvoje djece / - SKRINšOT
12/08/2022 u 21:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Tužiteljka Nastić: Jedanaestoro ubijeno među njima dvoje djece, šestoro povrijeđeno

Ubicu je ubio sugrađanin, tijela poslata na obdukciju, istraga se vodi u vrlo teškim okolnostima

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić  izjavila je da je u nesreći u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma stradalo jedanaestoro ljudi sa Cetinja među kojima dvoje djece i sam ubica Vuk Borilović i da je teže i lakše povrijeđeno šestoro.

Nastić je novinarima kazala da je izvršila prvi uviđaj, da je dala obavezujuća upustva  i da je utvrđeno da je stradalo jedanest osova među kojima dvoje djece i sam ubica, kojeg je ubio sugrađanin. Povrijeđeno je šestoro.

Tužiteljka je kazala da je na licu mjesta zatekla devet lica smrtno stradalih i da je dobila informaciju iz Kliničko-bolničkog centra u Podgorici da je još dvoje ubijenih. Ona nije mogla da govori o detaljima slučaja navodeči da je zatekla tešku sliku i da se istraga vodi u teškim okolnostima.

"U međuvremenu sam dobila informacije da je još dvoje povrijeđeno i da se jednom bore za život", kazala je Nastić.

Nezvanične inbformacije govore da je razlog ubistva porodični sukob i da je nakon toga npadač nasumice pucao na prolaznike na ulici.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je 34-godišnji Vuk Borilović, koji je pucao i na djecu.

U cetinjskoj bolnici hospitalizovane su 2 ranjene osobe, dok je četvoro ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici.

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Ljiljana Radulović rekla je novinarima da je jedan muškarac je primljen sa najtežim povredama glave i grudnog koša, a tri pacijenta su teško povrijeđena i hitno operisana.

Radulović je rekla da su u KBC primljene četiri povrijeđene osobe sa Cetinja, od kojih je troje u životnoj opasnosti.

V.d. direktora cetinjske bolnice Ivan Ivanović izjavio je da su dvije osobe koje su hospitalizvane u toj ustanovi su van životne opasnosti, a da je jedan pacijent nakon zbrinjavanja pušten na kućno liječenje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:03