/ илустрација фото портал Дан
15/09/2021 u 14:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Бару кривично процесуирано 11 особа због преваре, дрога, тешке повреде и више крађа

М.Ђ. је украо ауто, А.Ш. је имао 10 таблета опијата, Ђ.Б. и Ж.Д. су тешко повриједили једну особу

Због кривичног дјела превара поднијета је кривична пријава против М.Ћ. (32) који је, како се сумња, током јула 2021. године, доводећи у заблуду оштећену, од ње преузео возило, уз увјерење да ће га вратити након што на возилу изврши поправку и регистрацију, али га је задржао. 

- Кривична пријава поднијета је и против А.Ш. (34) из Бијелог Поља због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. Он је контролисан у Бару и код њега је пронађено 10 таблета са листе опијата. Против Ђ.Б. (20) и Ж.Д. (21) оба из Београда поднијета је кривична пријава због сумње да су извршили кривично дјело тешка тјелесна повреда на штету једног лица из Бара. Сумња се да су Ђ.Б. и Ж.Д. у насељу Добре воде у Бару физички напали оштећену- речено је из полиције.

Такође, кривично је процесуирано и лице Е.А. (37) из Бара због сумње да је извршио кривично дјело крађа. Он је искористио непажњу оштећеног и отуђио путничко моторно возило које је било откључано и паркирано.

- Сумња се да је кривично дјело крађа извршио и малољетни А.Р. (17) из Бара и против њега је поднијета кривична пријава. Осим тога због два кривична дјела крађа кривична пријава је поднијета и против М.Ш. (28) из истог града. А.Ш.М. (39), М.Ш. (32), А.Б. (19) и В.Ј. (35) су кривично процесуирани због сумње да су извршили више крађа и тешких крађа на подручју Бара и они су лишени слободе- истакли су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:31