Pištolj, oružje / - FOTO: UP
04/08/2023 u 11:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U Beranama uhapšena osoba zbog nasilja u porodici i oružja u ilegalnom posjedu

Beranska policija je juče oko 12.30 časova, postupala po prijavi porodičnog nasilja, u kojoj je navedeno da jedno lice vrijeđa i prijeti članovima porodice, te da kod sebe ima vatreno oružje – pištolj

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“ – Odjeljenja bezbjednosti Berane su, postupajući po prijavi porodičnog nasilja lišili slobode osumnjičenog i od njega oduzeli dva komada vatrenog oružja.

- Beranska policija je juče oko 12.30 časova, postupala po prijavi porodičnog nasilja, u kojoj je navedeno da jedno lice vrijeđa i prijeti članovima porodice, te da kod sebe ima vatreno oružje – pištolj. Policija je odmah izašla na lice mjesta i od lica R.B. (77) oduzelu lovačku pušku cal. 16mm i pištolj marke CZ TT cal, 7,62mm, u ilegalnom posjedu - kaže se u saopštenju.

Policija je, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama,  lišila slobode R.B. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici u sticaju sa krivičnom djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 16:52