Полиција - илустрација фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ / - Полиција - илустрација фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
24/07/2021 u 13:22 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Новом Селу лишен слободе осумњичени за зеленашење

У наредном периоду наставиће се интезивиран рад на откривању и процесуирању особа коjе се баве зеленаштвом, наводе из Управе полиције

Припадници Центра безбjедности Подгорица лишили су слободе особу осумњичену за кривично дjело зеленаштво и кривично дjело недозвољено држање оружjа и експлозивних материjа.

– Полициjа jе претресом породичне куће у Новом Селу, у Општини Даниловград коjи користи осумњичени, пронашла и одузела пиштољ марке „Црвена застава” калибар 7,62мм, обрисаног сериjског броjа, пушчани метак, роковник са евиденциjама позаjмица датих на камату као и у дворишту куће возила марке „Доџ” херцегновских регистарских ознака и „Мерцедес” пљеваљских регистарских ознака. Такође, од осумњиченог jе одузет мобилни телефон коjи jе упућен на додатна вjештачења – наводе из Управе полиције. 

Како наводе у саопштењу, спроведене полициjско – тужилачке активности предузете у претходном периоду указуjу на сумњу да jе  М.М. омогућио себи прибављање несразмjерне имовинске користи тако што jе, у дужем временском периоду, давао на заjам новац уз обавезу плаћања мjесечне камате за коjу jе као залог односно средство обезбjеђења захтиjевао да му се даjу наведени аутомобили.

– У наредном периоду наставиће се интезивиран рад на откривању и процесуирању особа коjе се баве зеленаштвом – наводе из Управе полиције. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:25