Ilustracija / Shutterstock
23/04/2024 u 12:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Podgorici uhapšeno lice zbog pomaganja u razbojništvu i razbojničkoj krađi

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode D.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojnička krađa putem pomaganja i krivično djelo razbojništvo putem pomaganja, saopšteno je iz Uprave policije.

- Naime, D.M. je navedena krivična djela izvršio na način što je dvojici, za sada nepoznatih lica, ukazao na kuću jedne ženske i jedne muške osobe i naglasio da imaju veću količinu novca - saopšteno je iz policije.

Kako su naveli, dva, za sada nepoznata lica, su krivično djelo razbojnička krađa izvršili na način što su prijetili podesnim sredstvom jednoj ženskoj osobi, tražeći novac. Nakon pretresa kuće, oštećenu su zaključali u sobu i od nje otuđili telefon.

U Budvi uhapšen osumnjičeni za nasilje u porodici

- Takođe, ova dva lica su krivično djelo razbojništvo izvršili su na način što su muškoj osobi prijetili vatrenim oružjem, tražeći novac. Tom prilikom su oštećenom, podesnim sredstvom, zadali više udaraca, zaključali ga u sobu i od njega otuđili 480 eura i telefon - istakli su iz UP.

U Budvi uhapšene dvije osobe zbog izazivanja opšte opasnosti i nasilničkog ponašanja

Sa navedenim događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se D.M. liši slobode.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 11:13