/ - FOTO: SRĐA BOLJEVIĆ
21/07/2023 u 12:58 h
Žana Bojanić, Željka BojanićŽana Bojanić, Željka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO/VIDEO) Racija u Hotelu Podgorica: Oduzeto nekoliko vozila

Podsjećanja radi, policija je juče tokom pregleda zgrade pored hotela Podgorica našla torbe u kojima je bila oprema za razbijanje protesta i akcije specijalne policije, uključujući pancire, gumene metke i šok bombe

U Hotelu Podgorica izvršena je racija. Pripadnici PTJ su pod opremom i sa fantomkama upali u pomenuti objekat. Na lice mjesta su prisutni i inspektori, potvrđeno je za portal Dan.

Direktor hotela "Podgorica": Abazović i Adžić kreirali dojavu o bombi da bi izvršili nezakonit pretres

Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko vozila koja su bila parkirana kod hotela izuzeta su radi dalje policijske provjere.

Podsjećamo, Hotel Podgorica juče je pregledan nakon dojave da je u tom objektu i zgradi pored postavljena eksplozivna naprava.

image
- FOTO: SRĐA BOLJEVIĆ

Zatim je policija juče tokom pregleda zgrade pored hotela Podgorica našla torbe u kojima je bila oprema za razbijanje protesta i akcije specijalne policije, uključujući pancire, gumene metke i šok bombe.

 

Abazović: Neko pokušava da se sakrije iza obezbjeđenja Ranka Ubovića

image

FOTO: Portal Dan

- FOTO: PORTAL DAN

- Pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su danas prilikom pregleda solitera u ulici Svetlane Kane Radović, a u kojem je prethodno prijavljeno da je postavljena eksplozivna naprava, pronašli različite predmete koji su izuzeti radi provjere i vještačenja. Naime, u podrumskim prostorijama pregledanog solitera pripadnici policije su pronašli i oduzeli: startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dvije ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dijela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica, 430 zaštitnih pamučnih maski za lice, kao i druge stvari i predmete- saopšteno je juče iz policije.

 

(video: press.co.me)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 10:08