/ - Илустрација, портал Дан
01/06/2021 u 15:07 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Истрага о нестанку бившег шефа Одјељења безбједности Улцињ: Узете изјаве од више службеника полиције

Како незванично сазнајемо, наводно се ради о њиховој провјери везаној за предмет око шверца наркотика

Портал Дан незванично сазнаје да је од  више полицијских службеника узета изјава због прикупљања информација поводм нестанка бившег шефа Одјељења безбједности Улцињ Рудолфа Елезовића. Како незванично сазнајемо, од извора блиског истрази, Основно државно тужилаштво  почело је да извиђа случај нестанка Елезовића.

Порде тога, према незваничним информацијама, надлежни провјеравају и наводе везане за акцију " Замка"  и да ли нестанак Елезовића има везе са њом. Подсјећамо, у тој операцији полиције ухапшене су 24 особе због сумње да су као криминална организација прошверцовали око 2,5 тона марихуане из правца Албаније, преко територије Црне Горе.

Нестанак Елезовића пријавила је његова супруга. Она је полицији навела да је он отишао из куће прије шест дана и да се није јављао.

Почетком фебруара службеници Сектора за борбу против организованог криминала и корупције Одсјека за борбу против кријумчарења дроге реализовали су акцију  “Замка”, која је спровођена десет мјесеци са Специјалним и Вишим државним тужилаштвом као и са међународним партнерским службама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 06:30