Ilustracija / Unsplash
23/08/2024 u 18:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

U Ulcinju uhapšen Beranac sa marihuanom i ekstazijem

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj juče su uhapsili Beranca kod kojeg su tokom pretresa pronađeni marihuana i ekstazi, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Tokom jučerašnjeg dana službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su zajedno sa pripadnicima Sektora policije posebne namjene izvršili pojačane kontrole operativno interesantnih lica koja su boravila u ugostiteljskim objektima – plažnim barovima na Velikoj plaži u Ulcinju.

Kontrolom lica M.V. (21) iz Berana pronađena je manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i 25 komada tableta ekstazija - - saopšteno je iz UP,

Kako su istakli, aa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu M.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Kod lica Đ.S. (27) iz Republike Srbije pronađena je manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, a kod M.R. (19), takođe iz Republike Srbije, pronađena je manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, te su protiv njih podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga - saopšteno je iz UP.

Danilovgradska policija rasvijetlila krađu goriva

Tokom jučerašnje akcije sankcionisana su i tri operativno interesantna lica shodno Zakonu o ličnoj karti.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 12:30