/ foto: UNSPLASH
25/10/2024 u 23:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ubijeni brat i sestra u bjelopoljskom selu Sokolac

Brat i sestra ubijeni su u bjelopoljskom selu Sokolac, u rejonu Tomaševa, saznaje portal Dan. Prema našim nezvaničnim podacima, osumnjičeni za ubistvo je Alija Balijagić, višestruki povratnik.

Stradali su M.M. i J.M. starije dobi, brata i sestru. Osumnjičeni Balijagić zločin je izvršio vatrenim oružjem.

Policija apeluje na mjestane sela da ne izlaze iz kuća i ne puštaju nepoznata lica jer je ubica još uvijek na slobodi.

U tom rejonu su upućene specijalne snage policije i psi tragači.

Policija se zvanično oglasila povodom ovog ubistva.

- Večeras je oko 21.10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tijela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bjekstvo. Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica. Apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbjednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. O daljim tokom dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti - navodi se u saopštenju.

U taj rejon su upućene specijalne snage policije i psi tragači. Dolazi i Protivteroristička jedinica iz Podgorice a angažovani su i helikopteri, jer je ubica u bjekstvu.

Više tužilaštvo u Bijelom Polju potvrdilo nam je da su ubijene dvije osobe. Po prvim informacijama, dva tijela su nađena u kući.   

Radi se o višestrukom povratniku koji je posljednjih dana viđen u tom selu.

Cijelo područje je pod policijskom opsadom kako bi zaštitili tamošnje stanovništvo. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. oktobar 2024 00:17