Milenko Mića Rabrenović / - Dan
20/02/2024 u 10:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Milenko Rabrenović, bivši član obezbjeđenja Veljovića

Kako je Dan ranije pisao, policajac Milenko Rabrenović oslobođen je 2015. godine optužbe da je prijetio novinarki Oliveri Lakić i članovima njene porodice

Bivši policajac Milenko Mića Rabrenović, koji je jedno vrijeme bio u obezbjeđenju bivšeg šefa policije Veselina Veljovića, uhapšen je danas po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, piše portal Libertas.

Protiv Rabrenovića je vođen sudski proces zbog optužbi da je uputio monstruozne prijetnje tadašnjoj novinarki “Vijesti” Oliveri Lakić i njenoj porodici u februaru 2011. godine

Kako je Dan ranije pisao policajac Milenko Rabrenović oslobođen je 2015. godine optužbe da je prijetio novinarki Oliveri Lakić i članovima njene porodice. 

Rabrenović je, inače bio šef obezbjeđenja bivšeg direktora Uprave policije Veselina Veljovića.

On je bio optužen da je februara 2011. godine sa njemačkog broja pozvao novinarku Jasminu Muminović i uputio prijetnje njenoj koleginici Oliveri Lakić.

Tadašnji ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević suspendovao je Milenka Miću Rabrenovića u oktobru 2013. godine, na osnovu, kako je obrazloženo, nalaza Unutrašnje kontrole, koja je utvrdila da je u Rabrenovićevom postupanju bilo nezakonitih radnji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 11:54