/ - FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA, PIšTOLJ, UBISTVO
20/10/2024 u 15:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšen Budvanin: Osumnjičen da je pucao iz pištolja i oštećenom nanio tešku povredu

Policija u Budvi uhapsila je S.B. (66) zbog sumnje da je pucao iz pištolja i tako nanio tešku povredu.

- Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti, Jug" - Odjeljenja bezbjednosti Budva, su u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici i Osnovnim državnim tužilaštvom u Kotoru, nakon intezivnih policijsko-tužilačkih aktivnosti rasvijetlili krivično djelo počinjeno 19.10.2024. godine na području Budve - navode u saopštenju iz Uprave policije.

Dodaju da su službenici podnijeli krivičnu prijavu protiv S.B.(66) iz Budve zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija a u vezi sa krivičnim djelom teška djela protiv opšte sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti, na štetu jednog lica.

-Na način što je ispred porodične kuće oštećenog u mjestu Buljarica, opština Budva, vatrenim oružjem - pištolj marke Vzor 50CAL, kalibra 7.65, izazvao opasnost po život i tijelo, ispaljivanjem projektila, usljed čega je oštećeni zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu prostrijelne rane lijeve natkoljenice. S.B. se nakon izvršenog krivičnog djela udaljio u nepoznatom pravcu.Lice S.B. je lišen slobode, i on će biti sproveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru - zaključuju u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. oktobar 2024 15:11