Policija, ilustracija / - UP
04/01/2024 u 17:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšen muškarac: Pronađeno oko 570 kilograma rezanog duvana

Barska policija je zatim su po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru lišili slobode E.F. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina

Službenici granične policije uhapsili su E.F. (49) zbog nedozvoljene trgovine

- Službenici Sektora granične policije su juče oko 12,30 časova na magistralnom putu Ulcinj – Bar kontrolisali vozilo marke „VW Caddy“ stranih registarskih oznaka, kojim je upravljao E.F. (49) iz Tuzi. Kontolom vozila je pronađeno i oduzteo 40 kesa u kojima se nalazilo oko 568 kg rezanog duvana, za koji E.F. nije posjedovao dokaz o porijeklu, niti ovlašćenje za trgovinu duvanskim proizvodima - navode u saopštenju iz Ušrave poli8cije.

Barska policija je zatim su po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru uhapsili  E.F. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

- Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je E.F. od, za sada nepoznatog lica, u mjestu Vladimir, uprkos tome što nema ovlašćenje za trgovinu, a u svrhu prodaje za iznos od 2.840 eura nabavio je rezani duvan ukupne težine oko 568 kg - pojašnjavaju iz UP.

E.F. je na ovaj način, imajući u vidu odredbe Zakona o akcizama, budžetu Crne Gore pričinio je štetu u iznosu ne manjem od 30.800 eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 03:48