/ фото: УП
24/09/2021 u 10:44 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен младић: Полиција пронашла пиштољ и кокаин

Пронађено је преко 300 еура за које се сумња да су стечени уличном продајом наркотика. Осим тога, извршен је претрес два возила гдје је полиција пронашла скривено оружје

Подгоричка полиција је ухапсила безбједносно интересантно лице након претреса два стана и два возила, гдје су пронађени пиштољ, кокаин и таблете са листе опијата. Како сазнајемо незванично ради се о Енису Османагићу.

Према нашим сазнањима, он је раније одговарао за дрогу и оружје.

- Слободе је лишено безбједносно интересантно лице Е.О. (25) из Подгорице због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних направа и кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.  Припадници полиције су, поступајући по наредби судије за истрагу, извршили претресе станова на двије локације од којих је један био тзв. штек стан у којем је пронађен кокаин и таблете са списка опијата- речено је из полиције.

Пронађено је преко 300 еура за које се сумња да су стечени уличном продајом наркотика.  Осим тога, извршен је претрес два возила гдје је полиција пронашла скривено ватрено оружје – пиштољ у илегалном посједу. 

- Е.О. је уз кривичну пријаву приведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици- речено је из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:05