Policija, ilustracija / - UP
08/09/2024 u 16:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšen osumnjičeni za nasilje u porodici kod kojeg je pronaðena automatska puška

Iz Uprave policije Crne Gore saopšteno je da je uhapšen S.P., osumnjičeni za nasilje u porodici kod kojeg je pronaðena automatska puška.

- Postupajući po prijavi za nasilje u porodici policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.P. u mjestu Šušanj. Naime, policija je postupila po prijavi da je S.P. u periodu od oktobra 2023. do avgusta 2024. godine u više navrata fizički napadao svoga sina starog 18 godina na način što mu je zadavao udarce u predjelu glave i tijela nanosećinmu povrede, uz upućuvanje riječi prijeteće sadržine po njegov život i tijelo - navode u saopštenju iz Uprave policije.

Pritvor zbog nasilja u porodici: Osumnjičeni prijetio da će ubiti svoju majku

Službenici policije prikupili su neophodna obavještenja, te su izvršeni pretresi prostorija na dvije lokazije koje koristi prijavljeni kojom prilikom je pronaðena automatska puška i više komada puščane municije koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

- Sa dogaðajima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem je nalogu S.P. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija - zaključuju u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 17:51