Policija, ilustracija / - UP
26/06/2024 u 17:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšen osumnjičeni za silovanje, nasilje u porodici i još nekoliko krivičnih djela

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Jug" uhapsili su osumnjičenog za silovanje, nasilje u porodici, zloupotrebu tuđeg snimka, odnosno fotografije eksplicitnog sadržaja, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja

- Naime, slobode je lišen D.R. (48) koji se tereti za krivična djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, krivično djelo silovanje i krivično djelo zloupotreba tuđeg snimka, fotografija, portreta, audio zapisa ili spisa sa seksualnim eksplicitnim sadržajem - navode u saopštenju iz Uprave policije.

Nikšić: Intenzivna potraga za osumnjičenim za silovanje

On je ova krivična djela izvršio na štetu supruge. U kući koju koristi D.R. pronađen je pištolj marke „Bereta“ kalibra 7,65 mm, kao i dva komada municije.

- Nakon izvršenog uviđaja, te drugih mjera i radnji iz nadležnosti policije tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se D.R. liši slobode - zaključuju iz UP.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 19:36