ilustracija / UPRAVA POLCIIJE TWITTER
18/09/2024 u 20:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšen osumnjičeni zbog pokušaja ubistva, droge i oružja

Podgorička policija uhapsila je E.O. osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, kao i ubistvo u pokušaju.

- Službenici podgoričke policije lišili su slobode E.O. (28) za kojim je bila raspisana nacionalna potjernica od strane Višeg suda u Podgorici zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te je on priveden Višem sudu u Podgorici na dalju nadležnost- navode iz policije.

Osumnjičenog su policijski službenici potraživali i zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija koje je izvršio u februaru 2024. godine.

- Na način što je upotrijebio vatreno oružje u odnosu na jedno lice, kojom su prilikom nastala fizička oštećenja na nekoliko parkiranih vozila u blizini. Priveden je i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na saslušanje- rečeno je iz policije.

Podsjećanja radi, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica locirali su 9. februara  M.M. (38) za kojeg se sumnja da je učestvovao u događaju u noći između 5. i 6. februara kada je došlo do upotrebe vatrenog oružja na Trgu vojvode Bećir-bega Osmanagića.

Oni su tokom akcije pretresli stan i druge prostorije, koje osumnjičeni M.M. koristi, navedeno je ranije iz Uprave policije.

- Tužilac koji je obaviješten o događaju naložio je da se M.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju - saopšteno je tada iz policije.

Zbog učešća u ovom događaju krivične prijave su podnijete i protiv E.O. i I.T.

Vujačić uhapšen u policijskoj potjeri: Uperio pištolj ka policajcima

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. septembar 2024 20:29