Кривокапи / Фото: Саша Матић
15/06/2021 u 17:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен Подгоричанин: Пријетио Кривокапићевом сину

Телефонским путем послао сину премијера поруку пријетеће садржине, која је код њега, како се наводи, изазвала осјећај страха и угрожености

По налогу дежурне тужитељке Основног државног ружилаштва у Подгорици Ј​елене Протић службеници Центра безбједности Подгорица ухапсили су Велимира Зечевића из Подгорице због сумње да је пријетио сину Здравка Кривокапића. 

Како је саопштено из ОДТ, осумњичени је телефонским путем послао поруку Кривокапићевом сину пријетеће садржине, која је код њега, како се наводи, изазвала осјећај страха и угрожености.

Ријеч је о истом мушкарцу који је крајем маја покушао да уђе у кућу премијера. 

Приведен јер је покушао да уђе у двориште породичне куће и пријетио супрузи премијера Кривокапића

- По захтјеву дежурне државне тужитељке надлежни суд је донио наредбу по основу које је полиција извршила претресање стана који користи осумњичени. По налогу тужитељке привремено је одузет и телефон осумњиченог ради вјештачења и прибављања електронских доказа о кривичном дејлу. Осумњичени ће у законском року бити спроведен државној тужитељки ради саслушања- наводе у саопптењу ОДТ. 

Подсјетимо, Портал Дан је крајем маја објавио информацију да је мушкарац покушао да уђе у двориште породичне куће премијера Кривокапића.

Према сазнању нашег портала, он је викао на Кривокапићеву супругу, а по тврдњама очевидаца наводно је упућивао бројње пријетње.

Он је тада приведен у просторије Центра безбједности Подгорица и од њега је узета изјава. Осумњичени је негирао да је хтио да нападне премијера и чланове његове породице тврдећи да је желио само да разговара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 06:29