/ - фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
27/01/2022 u 13:39 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен Војичић: Полиција пронашла ручну бомбу, пригушиваче, 33 комада муниције

Полиција је лишили слободе П.В. (67) из Подгорице због сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности на штету Р.Р.

Припадници полиције су у Подгорици лишили слободе особу због угрожавања сигурности и недозвољеног држања оружја и експлозивних материја. Како незванично сазнајемо, ухапшен је Пуниша Војичић.

- Службеници подгоричке полиције су лишили слободе П.В. (67) из Подгорице због сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности на штету Р.Р. Данас је полиција, поступајући по наредби надлежног судије за истрагу извршила претрес стана и других просторија које користи П.В. и пронашли и одузели ручну бомбу, два пригушивача за дуго наоружање, 33 комада муниције и три пушке за подводни риболов- навели су из полиције.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се против П.В. поднесе и кривична пријава због сумње да је извршио кривично недозвољено држање оружја и експлозивних материја и да му се приведе на даљу надлежност.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 15:45