Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
09/10/2024 u 16:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšena Tivćanka zbog gaženja policijskog službenika

Policijski službenici uhapsili su juče Tivćanku koja se oglušila na preduzete mjere i radnje regulisanja saobraćaja i preticala zaustavljenu kolonu i tom prilikom pneumatikom vozila prešla preko stopala policijskog službenika, saopšteno je iz Uprave polici (UP).

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat juče su preduzimali mjere i radnje regulisanja saobraćaja na dionici magistralnog puta Budva-Tivat, radi bezbjednog prolaska vozila pod pratnjom u kojima su se nalazile štićene ličnosti.

- Tokom sprovođenja ovih aktivnosti policijski službenik Odjeljenja bezbjednosti Tivat je oko 12.45 časova kružnom toku u mjestu Kukoljina zaustavio saobraćaj za kretanje svih vrsta vozila, koja se sa lokalnog puta iz naselja Gradiošnica, uključuju na magistralni put - navode iz UP.

Kako su pojasnili, u jednom trenutku dok su se na trasi kretanja nalazila vozila pod pratnjom sa štićenom ličnošću, policijski službenik je uočio da vozač vozila marke "škoda" budvanskih registarskih oznaka vrši nedozvoljenu radnju preticanja zaustavljene kolone vozila.

U cilju sprečavanja vozača da se uključi na magistralni put i ugrozi kretanje pomenutih vozila, policijski službenik je dao jasan znak vozaču vozila marke "škoda" da se zaustavi. Nakon kratkotrajnog zaustavljanja, žensko lice koje je upravljalo vozilom – J.K. (55) iz Tivta, i pored izdatog upozorenja da ne može nastaviti kretanje, a zatim i naređenja policijskog službenika ona je nastavila kretanje i tom prilikom pneumatikom prešla preko stopala policijskog službenika i bočnim dijelom vozila ostvarila kontakt sa njegovim tijelom.

Uhapšena zbog napada na policijskog službenika

Ovom prilikom policijski službenik zadobio je lake tjelesne povrede.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem je nalogu J.K. lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. oktobar 2024 16:26