/ - Фото: УП
09/12/2021 u 13:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшене двије особе: Пронађен кокаин, резани дуван, оружје…

Осумњичена лица ће уз кривичну пријаву бити спроведена на даљу надлежност поступајућем вишем државном тужиоцу у Подгорици

У Подгорици ухапшене двије особе код којих је пронађена опојна дрога и резани дуван, саопштено је из Управе полицје.

-Припадници подгоричке полиције су на двије локације извршили претресе стана и других просторија које користе Д.С. (48) и М.С. (45) у Спужу. Пронађено је 14 мањих пвц паковања са садржајем опојне дроге марихуана, три мања пвц паковања са садржајем опојне дроге кокаин, 21 паковање резаног дувана, као и одређена количина дувана у листовима, двије ваге за прецизно мјерење, машина за вакумирање, новац у износу од 4.725 еура, као и двије ловачке пушке за које је Д.С. посједовао оружне листове, а које ће бити предмет даљих вјештачења- наводе из УП.

Додају: "Д.С. и М.С. су лишени слободе због сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога".

По налогу надлежног тужиоца М.С. и Д.С. су лишени слободе због сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, док се Д.С. сумњичи и за кривично дјело недозвољена трговина. 

Осумњичена лица ће уз кривичну пријаву бити спроведена на даљу надлежност поступајућем вишем државном тужиоцу у Подгорици.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 20:34